FIETSEN
Waar u ook graag naartoe wilt, wij helpen u graag vooruit!

TUINMACHINES
Wie zijn tuin koestert,
krijgt er veel liefde van terug!

HOGEDRUKREINIGERS
Kränzle-hogedrukreinigers zijn hoogwaardige producten!

grasmaaiers - zitmaaiers !


Makita Grasmaaiers

Grasmaaiers van Makita, zowel elektrische grasmaaiers als motormaaiers!
Makita is één van de toonaangevende merken op het gebied van professioneel gereedschap waaronder ook een assortiment grasmaaiers. Met deze grasmaaiers richt Makita zich niet perse op de professionele gebruiker. Deze maaiers zijn ook betaalbaar voor de doe-het-zelfver. Kenmerkend voor de Makita grasmaaiers is dat alle kennis van het maken van duurzame, kwalitatief sterke machines ook in de grasmaaiers is verwerkt. Het assortiment van Makita bestaat uit een aantal elektrische grasmaaiers en benzine grasmaaiers.

Makita Grasmaaiers

Robomow

De grasmaaiermodellen van Robomow® - Hij maait, u (ge)niet!
Tegenwoordig zijn er gazonmaaiers in alle soorten en maten, modellen en prijsklassen
zodat het noodzakelijk is geworden te zoeken naar het juiste model voor uw tuin.
Robomow® biedt een brede keuze aan grasmaaiermodellen, van kleine maaiers geschikt voor tuinen tot 250m2 tot grotere modellen goed voor gazonnen tot 2000 m2.
Robomow® kan elke tuin aan die een traditionele benzinemaaier of elektrische maaier
ook aan kan. Hoe groot uw tuin ook is, Robomow® biedt het ultieme maaigemak.
Hij maait het gazon zelf, terwijl u zich ontspant of iets leukers doet met uw tijd.

Robomow


Belrobotics

Meesterlijk op gazons!
De robotmaaiers van Belrobotics zijn uitgerust met tal van voorzieningen, die een totale veiligheid garanderen. Ze zijn gemaakt van slijtvaste materialen en werken fluisterstil, zodat de rust van uw eigendom en uw buren verzekerd blijft. Dankzij de constante mulching door de verschillende maaikoppen is het gazon gezonder en mooier.

Belrobotics

Ibea Grasmaaiers

De grasmaaiers van het nieuwe tijdperk!
De Ibea grasmaaiers worden gegroepeerd in series, herkenbaar aan de maaibreedte.
Of het nu gaat om een klein gazon of een zeer groot gazon, Ibea heeft de ideale tuinmachine voor u, vervaardigd uit zeer duurzame materialen. De grasmaaiers staan bekend omwille van hun hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en de uitzonderlijke goede grasopvang, zelfs bij de meest natte maaiomstandigheden.

Ibea Grasmaaiers

Hayter Grasmaaiers

CIRKEL-maaiers met achterrol en met de "FINISHING-LOOK" van cylindermaaiers!
Elk model combineert precisie-engeneering met solide betrouwbaarheid, zodat bij elke maaibeurt met een HAYTER grasmaaier een nauwkeurig en probleemloos maairesultaat wordt verkregen. Nog nooit lag uw grasmat er zo verzorgd bij ! Dankzij de achterrol van de HAYTER grasmaaiers wordt u gazon omgetoverd tot een typisch Engels gazon met strepen.

Hayter Grasmaaiers

Snapper Zitmaaiers

Wij hebben de gazonmaaier voor u!
Snapper levert één van de meest complete assortimenten tuinmachines voor uw gazon. Tuintrekkers, zitmaaiers en duwmaaiers, allen gekenmerkt door een gemakkelijke bediening, optimale ergonomie en een veelzijdige toepassing door het 3-in-1 systeem, waardoor u naar wens het gras opvangt, mulcht of verspreidt. Als u een Snapper aanschaft, doet u een goede investering.

Snapper Zitmaaiers